Arrestohen dhunshëm Dardan Molliqaj, Zgjim Hyseni e Nol Nushi

Partia Socialdemokrate ka zhvilluar sot një aksion tek objekti i ish-Rilindjes.

Në këtë aksion sipas pamjeve të publikuara në media në mënyrë të dhunshme është arrestuar kryetari i PSD-së, Dardan Molliqaj, anëtarët, Zgjim Hyseni dhe Nol Nushi.

Në mesin të arrestuarve është edhe një i moshuar.

Deri tek arrestimi i zyrtarëve të PSD-së, erdhi pasi ata shkruajtën “zhvatës”, në makinat zyrtare të Ministrisë së Drejtësisë.