NIMI TV PËR DIASPORËN! SUPEROFERTA VAZHDON! 1 abonim, 3 paisje, 240 kanale shqip, mbi 2000 kanale nga e gjithë bota!

Në gjithë Evropën është sfiduese që të keni gjithmonë pranë vetes informacionin për atë që ndodh në Kosovë e të gjitha trojet shqiptare. Por, ky problem është eliminuar nga platforma atraktive NimiTV, që ju ofron më shumë se 240 kanale në gjuhën Shqipe si Klan Kosova, Klan TV, Dukagjini TV, Alsat M, ATV, KTV, RTK, RTSH, Vizion Plus, përfshirë dhe kanalet sportive me të gjitha ligat më të njohura botërore, mbi 2000 kanale vendore dhe ndërkombëtare!
Për të pasur eksperiencën unike ju nuk keni nevojë as për resiver e as satelit – mjafton të shkarkoni aplikacionin NimiTV për Smart TV dhe të keni çasje në platformën më të madhe televizive shqiptare. Por kjo nuk është e tëra, me një abonim ju do të mund të të shfrytëzoni NimiTV në TRI PAISJE në të NJËJTËN KOHË në gjithë Evropën!
Ndërsa çmimi? Edhe më i mirë se që keni pritur – vetëm për 49.99 euro për 6 muaj dhe 99.99 euro për 12 muaj! Sinjali është pa ndërprerje ndërsa kompania ju ofron shërbime 24/7. Kënaqësinë mund ta përjetoni në platformën NimiTV dhe për të marrë më shumë informata vizitoni web faqen NimiTV.com apo telefononi në numrat si më poshtë për shqiptarët anë e mbanë Evropës.
Me një abonim përfiton e gjithë familja në Diasporë, dhe kjo mundësohet vetem me NimiTV!

Austri +43-720815633
Norvegji +47 219 54906
Zvicër +41 44 578 88 99
Gjermani +49-221-59988956
Angli +02 03 139 9024
Suedi +46 85 352 7812
Australi +61 261 884 899
Franca +08 00 90 95 87
Finlandë +35 892 317 0541
Luksemburg +35-227-861-384
Belgjikë +32 2 893 70 98
Itali +39-068-336-4687
Greqi +30-211-198-3848
Holanda +080-0023-2267.