Zeka: VV-ja nuk ka heqë dorë nga rrenat dhe abuzimet

Shkruan: Milaim Zeka

Postimi i plotë:

VV nuk ka “heqe” dore nga reciprociteti

Keehtu deklaroi nje deputet i kesaje partie. Ne fakt, ai harroi me permend se para gjithe gjerave te tjera, kjo parti nuk ka heqe dore nga rrenat dhe abuzimet.

Sipas nje raporti te Bashkimit Europian, qeverise Kurti i eshte kerkuar “qe te mos dergoje forcate e policise speciale ne veri te Kosoves”! Tani linde pyetja: Nese qeveria pajtohet me kete kerkese kaqe absurde, si na qenka e mundur te mos na pajtohet me ndarjen e Kosoves, apo krijimin e nje autonomie ne veri, apo bashkesine komunave serbe me kompetenca ekzekutive?!!!C