Del foto e rrallë e Kim Kardashian të cilën nuk duhet ta humbisni

Në rrjet po qarkullon një foto e rrallë e Kim Kardashian.

Kim Kardashian padyshim se është emri më i komentuar në mediat rozë, kudo në botë, shkruan atvlive.tv.

Sukseset e saj në punën që bën janë të mëdha por edhe paraqitja e saj e jashtme flet shumë.

Kim është tejet provokuese në pozat që merr dhe interesi i publikut gjithmonë ka qenë për ti parë fotot nga e kaluara e saj.

Megjithëse kanë qarkulluar imazhe nga e kaluara e Kim, tani ka dalë një foto dhe thuhet se është realizuar derisa ajo ishte në klasë të shtatë.